Ett hundtrim i Borås

Hej och välkommen in till hundbloggen. Det finns ett hundtrim för oss i Borås och Ulricehamn, och eftersom det här är en blogg för oss som älskar hundar får det allt bli ett inlägg om detta hundtrim i Borås idag. Hundarna betyder allt för mig, och det har jag förstått att de gör för er också. Det märker jag inte minst på alla kommentarer jag fått på tidigare inlägg som handlat om allt ifrån hundpensionat till viket foder man bör välja till sina fyrbenta familjemedlemmar med viftande svansar. Mina inlägg berör och engagerar och syftet med att skriva i denna blogg är förstås att jag vill hundarna det allra bästa, oavsett om det är mina egna hundar, eller någon annans hund. Vissa raser behöver helt enkelt trimmas, och jag har nu upptäckt vilket fantastiskt bra jobb en kvinna vid namn Lolita Lukacic som äger och driver Lolys Hundtrim gör, så jag tänkte att det vore bra att ni får reda på att detta hundtrim i Borås finns. 

 

Lolys Hundtrim erbjuder olika slags behandlingar för din hund. Allt från kloklippning till spa och trimning med mera går det få hjälp med. Lolita använder alltid kvalitetsprodukter när hon genomför sina behandlingar. Du som vill ha hjälp med klippning av din hund kan välja mellan rasstandard och egna önskemål. Om din hund har mycket tovor kan det dock vara svårt att klippa den annat än kortklippt. Om du vill veta mera om de olika slags behandlingar som erbjuds borde du ta och höra av dig till Lolita Lukacic på Lolys Hundtrim. Att Lolita på Lolys Hundtrim verkligen älskar sitt jobb och har god hand med hundarna går det inte att ta miste på. Jag är verkligen supernöjd med detta hundtrim i Borås.