Ett måleri i Timrå

Det händer att jag har behövt hjälp av ett måleri i Timrå och Sundsvall. Jag har varit ute på webben och läst om oseriösa företag och dåliga hantverkare i allmänhet, och om målare som inte haft vare sig de rätta utbildningarna och bristfälliga kunskaper i synnerhet. Jag är själv egenföretagare inom djur och naturbranschen, en butik med djurprodukter och campingutrustningar, jag har stora lokaler. När mitt företag skulle rustas upp letade jag efter ett måleri i Timrå eller Sundsvall, och via några andra egenföretagare blev jag rekommenderad att anlita just Västernorrlands Måleri och Service. 

 

Nu när de har varit här och målat om på mitt företag, måste jag säga att de har gjort ett mycket kvalitativt jobb med att måla om. Jag är så nöjd så att jag kände att det var viktigt att få skriva om det här företaget på bloggen, för att hjälpa er som söker ett måleri i Timrå eller Sundsvall. De som är anställda på Västernorrlands Måleri och Service är både erfarna och välutbildade, och de ser hela tiden till att hålla sig uppdaterade, för utvecklingen inom denna bransch går hela tiden framåt, med nya tekniker och nya färger med mera. Västernorrlands Måleri och Service kan hjälpa er med det mesta som har med måleri och tapetsering att göra. De utför allt inom måleriarbete, både invändigt och utvändigt, alltid bästa kvalitet på material. De har arbetat med det mesta som rör deras bransch, vilket gör att ni kan vara helt säkra på att de kan hjälpa till med det ni efterfrågar inom måleri. Detta måleri i Timrå och Sundsvall hjälper till med allt från enkla till mer komplexa och resurskrävande uppdrag. Ni som vill veta mera om de olika tjänster som de erbjuder ska bara kontakta dem.