In my heart

Varmt välkomna till den här bloggen som jag vill använda till att berätta om riktigt spännande saker. Som det här med healing till exempel. Tänk så bra om fler människor fick upp ögonen för den här alternativa behandlingsmetoden. Det finns ett företag som heter In my heart som jag bara kände att jag ville skriva om i det här inlägget. Alla som är intresserade av healing i Mellerud eller Vänersborg kan få hjälp på In my heart. 

 

Tänk att healing fungerar så bra även på djur. Min stora passion för både djur och natur kan väl knappast vara obekant för er, i alla fall inte för er som brukar komma in på bloggen och läsa mina inlägg. Carina Björk heter kvinnan som äger och driver In my heart. Ända sedan barnsben har viljan att hjälpa människor och djur funnits starkt hos henne. Livet kom emellan men på senare tid har intresset kommit tillbaka och Carina har startat ett eget företag där både djur och människor kan få healing i Mellerud och Vänersborg. Det är viktigt att ändå säga att healing inte ska ersätta behandlingar som sjukvården ger vid sjukdomar. Har du eller ditt djur någon sjukdom, så är det bäst att ändå rådgöra med en läkare eller veterinär innan man bestämmer sig för att få healing. Men oftast behöver det ena inte utesluta det andra, så i de flesta fall går det utmärkt att få denna healing. För egen del har jag blivit mycket hjälpt av denna healing, och jag är glad att jag kan få healing i Mellerud. Det mesta inom alternativa behandlingar brukar annars finnas rätt så långt bort, till exempel i Göteborg.