SM Hem & Fastighetsservice

Varmt välkomna till bloggen den här sköna måndagen i juli. Det blåser varma vindar från havet och livet är helt fantastiskt här i Oskarshamn. Jag sitter på altanen med surfplattan i högsta hugg. Jag har riktigt längtat efter att få sätta igång och blogga efter en lång dag på jobbet. Idag ska jag skriva riktigt många inlägg, om alltifrån mina djur, till ett företag som heter SM Hem & Fastighetsservice, som erbjuder fastighetsservice i Oskarshamn. Alla trogna och lojala läsare vet ju om att jag har fått sådan hjälp.  

 

Jag tänkte det vore bra att skriva om det här företaget eftersom jag har många följare som jag tror skulle kunna behöva den här hjälpen. SM Hem & Fastighetsservice erbjuder allt inom fastighetsservice i Oskarshamn, Hultsfred och Vimmerby. Undantaget är arbeten inom el och vvs, som inte ingår i normalt tjänsteutbud, men som man kan få hjälp med under rätt förutsättningar under vintern. Deras tjänster inkluderar bland annat tillsyn och service av fastigheter, teknisk rådgivning, förbrukningsanalys av fastigheter, markskötsel, felservice, underhåll och målning med mera. Oavsett om du behöver hjälp endast med en enstaka fastighet, eller om det är ett helt fastighetsbestånd kan du få denna hjälp av SM Hem & Fastighetsservice. Jag har alldeles nyligen fått hjälp med en takbehandling, ett arbete som blev väldigt bra. Det beror förstås på att personalen är väldigt kunniga, och med deras kompetens kan man få hjälp med det allra mesta inom fastighetsservice här i Oskarshamn med omgivande städer och orter. Om ni tror att det här företaget är någonting även för er, ska ni givetvis bara ta och höra av er till dem.